DOPRAVA ZADARMO NAD 60 € | DODANIE V PRACOVNÝCH DŇOCH DO 24 HOD. | BEZPLATNÁ VÝMENA TOVARU | ZĽAVA 10 % NA PRVÝ NÁKUP

Dámsky overal WRANGLER Racer Back Cat Suit in Indigo Wranch 112351045

Kód: 68821/XS-MODRA 68821/S-MODRA 68821/M-MODRA Zvoľte variant
Novinka
Neohodnotené
Značka: Wrangler
€115
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Farba
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Predstavujeme ti overal WRANGLER  Racer Back Cat Suit, siluetu, ktorá vyžaruje sebavedomie a štýl. Tento overal, vyrobený zo zmesi 70 % africkej bavlny, je určený pre moderné ženy, ktoré ocenia štíhly strih s rozšírenými nohavicami pre nádych retro štýlu. Dizajn bez rukávov a špicatý golier dodávajú ostrý, na mieru šitý vzhľad, zatiaľ čo zapínanie na gombíky vpredu a dvojité náprsné vrecká ponúkajú funkčnosť aj módu. Priliehavý pás s pútkami na opasok spevní vašu siluetu a široký strih nohavíc zaručí pohodlný, ale zároveň výrazný vzhľad. Tento kúsok s kontrastným prešívaním, ktoré dotvára vzhľad, je dôkazom záväzku značky Wrangler k štýlu a kvalite.

Tkanina tohto odevu je vyrobená z najmenej 70 % bavlny vypestovanej vo vybraných oblastiach Afriky, v ktorých sa štatisticky používa menej hnojív a pesticídov v porovnaní s konvenčne pestovanou bavlnou mimo Afriky. Údaje podložené knihou ICAC World Cotton Data Book.

Navrhnuté s rozšírenou siluetou nohavíc pre moderný zvrat klasických overalov. Má golier s bodovými špičkami, zapínanie na gombíky vpredu, dvojité náprsné vrecká s chlopňou, jarmové detaily na chrbte a kontrastné prešívanie pre úplný, uhladený vzhľad.

Model: WRANGLER Racer Back Cat Suit in Indigo Wranch 112351045 / Strih: Regular fit / Materiál: 92% bavlna, 9% polyester, 1% elastan

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Dámske šaty, overaly
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.